Boek Fabio als spreker

Lezing door Fabio

Hoe kan lichaamsbeweging leiden tot mentale gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en minder verzuim? Op deze vraag geeft Fabio D’Agata antwoord in zijn lezing. Juist in een tijd waarin alles lijkt te draaien om denkwerk, is de grote winst te behalen met ons bewegende lichaam. Want ons lichaam is slimmer dan je denkt.

Fabio is oprichter en directeur van SPAT Verandert en auteur van de boeken ‘Intelligent Bewegen’ en #1 managementboek ‘Samen Intelligent Bewegen’. In het bedrijfsleven genieten zijn lezingen en verzuimaanpak enorme populariteit vanwege de eigentijdse benadering, menselijke interactie en succesvolle resultaten.

Quality Bookings: Bedrijven die Fabio willen inhuren als spreker, zijn verzekerd van een inspirerende, interactieve en leerzame lezing. Fabio werpt een nieuw licht op beweging, persoonlijke groei en het leveren van prestaties. En belangrijker nog: hij spiegelt zijn publiek een nieuwe denkwijze voor die cruciaal is voor mentale gezondheid en duurzame inzetbaarheid.

Athenas: Fabio D’Agata is een gepassioneerde spreker, auteur en ondernemer, gedreven door zijn overtuiging in de kracht van beweging. Zijn unieke benadering integreert niet alleen fysieke activiteit, maar ook mentale en emotionele aspecten van beweging. Fabio deelt zijn persoonlijke ervaringen en biedt praktische tools, waarmee hij zijn publiek inspireert om de relatie met hun eigen lichaam te heroverwegen en in te zetten als instrument voor groei en succes.

Sprekershuys: Fabio biedt een vernieuwende kijk op beweging en persoonlijke groei. Beweging kan namelijk anders en slímmer. Fabio brengt een nieuw idee en laat zien hoe je lichaamsbeweging in dienst kunt zetten van professionele doelen en zelfs levensdoelen. Met anekdotes uit de praktijk, onderzoek én zijn eigen verhaal weet Fabio het publiek te raken. Maar vooral door het publiek mentaal en fysiek in beweging te brengen!




    Zij gingen u voor

    ©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
    Chat openen
    Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?