Offline Academy

Met deze training leer je de methode rechtstreek van SPAT coaches, vind er kruisbestuiving plaats met expertises van andere deelnemers en ontvang je een werkboek waarin al het geleerde is terug te vinden. Na deze training beheers jij de SPAT methode en ben jij gecertificeerd om de SPAT Methode in te zetten.

Offline training

De offline training vindt plaats in Utrecht en is opgedeeld in drie trainingsdagen in groepsverband, onder begeleiding van twee SPAT coaches per dag. Theorie (binnen) en praktijk (buiten) wisselen elkaar af en tussen de trainingsdagen door pas je de methode zelf toe door te oefenen. Na deze training beheers jij de SPAT methode en ben jij gecertificeerd om de SPAT Methode in te zetten. In totaal zijn de deelnemers zes weken actief bezig met de opleiding. De groepen zijn klein, voor een optimale leerervaring. De minimale groepsgrootte is 4 – maximaal 10.

Inhouse

Het is mogelijk om een op maat gemaakte SPAT Academy aan te vragen voor uw bedrijf/medewerkers. In dat geval houden we als richtlijn wederom de 3 trainingsdagen plus de oefentijd tussendoor aan. De planning en locatie passen we aan op uw wensen. Ook is het mogelijk om de inhoud specifieker af te stemmen op uw eigen doelgroep. Kostenindicatie op aanvraag.

Online BASIS cursus

Voor wie (nog) niet de ruimte, tijd of middelen heeft om te starten aan de offline training of een indruk wil krijgen van wat de Academy training inhoudt is er de online cursus:

Tijdens de online cursus leer je in zes weken de SPAT methode vanaf je eigen computer. Elke week ontvang je van het SPAT team een video, theorie én een opdracht. Deze cursus is er op ingericht op de methode voor jezelf in te kunnen zetten. Na deze weken begrijp jij precies hoe de methode werkt.

Deze cursus is gericht op het beter begrijpen van de methode in tegenstelling tot het toepassen ervan in je eigen trainingen of coach momenten, waarop de offline training volledig is ingericht.

Wil je de methode vanuit je huis in kunnen zetten voor je werk? Kijk dan eens naar de online PRO cursus.

Online PRO cursus

Tijdens de online cursus leer je in zes weken de SPAT methode vanaf je eigen computer. Elke week ontvang je van het SPAT team een video, theorie én een opdracht. Na deze weken begrijp jij precies hoe de methode werkt. De online cursus bestaat uit 6 modules. In het overzicht hieronder zie je welke per cursus aan bod komen.

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?