Esther

Ik kon niet krijgen waar ik behoefte aan had

Esther

Na mijn topsportcarriere had ik iemand nodig die me motiveerde om aan de slag te gaan. Die me in een ritme kreeg van trainen en die me weer wat handvatten zou geven waarmee ik weer kon gaan werken. Ik ben redelijk veeleisend en dat weet ik van mezelf. Een aantal trainers konden mij dus niet geven waar ik behoefte aan had. Met Jelle was er direct een klik. De basis hebben we goed neergezet. Nu kijken we continue naar de mogelijkheden en naar de nieuwe uitdagingen.

Betrokken coach

Jelle Bouma

Coach | Trainer
Als je in beweging komt kan ik zien wie je bent, daar ligt mijn kracht.

Jelle is iemand die altijd vol energie zit en dat graag door wil geven aan de mensen met wie hij traint. Er is ook altijd ruimte voor een praatje, dus aan gezelligheid ontbreekt het ook niet. Resultaatgericht, energiek, plezierig en vakkundig zijn woorden die bij mij opkomen als ik aan de trainingen met Jelle denk.

Andere succesverhalen

Leren genieten

Het was voor mij een leermoment dat ik niet constant meer moet willen, maar dat momenten van ontspanning en genieten van je prestaties ook belangrijke momenten zijn in een training.

Lees meer
- Rowan

Klein jeugdtrauma

De oefenobjecten deden terugdenken aan de wandrekken op de basisschool waarop je afgrijselijke toeren moest uithalen. Nu, dertig jaar later, heb ik een klein jeugdtrauma overwonnen.

Lees meer
- Paul

Probleemgezinnen

Om probleemgezinnen te helpen richt ik me niet op de afzonderlijke problemen, maar op de samenhang hiertussen en op alle gezinsleden. Zo ontstond het idee voor een sportief zorgtraject voor de jongeren.

Lees meer
- Marloes
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01