Jan Jaap Karsten

Jan Jaap Karsten

Mensen willen van A naar B. Ik zie het elke dag om mij heen, en ik hoor daar zelf ook bij. Letterlijk wanneer ik hardloop door de stad, maar ook figuurlijk in mijn ontwikkeling als mens. Ik geniet van de beweging die in onze maatschappij en mezelf zit. Zo raak ik benieuwd naar de verhalen van mensen die ik ontmoet. Waar komen ze vandaan en waar gaan ze naartoe? Wat beweegt ze? Wat raakt ze? Wanneer ik met mensen in gesprek raak hoor ik vaak dat ze op zoek zijn naar iets nieuws, iets anders, iets wat ze meer uitdaagt en dat avontuurlijke gevoel teruggeeft uit een eerdere periode in hun leven. Dat goede gevoel losmaken is de reden dat ik SPAT-coach ben geworden. Professionele begeleiding met sport als vast onderdeel zorgt voor de verandering. Met net dat spatje extra.

Programma's met Jan Jaap

Online cursus

Informatie Inschrijven

Mijn enthousiasme is een essentieel ingrediënt om jou te ondersteunen, maar om tot resultaat te komen voeg ik daar mijn vakmanschap aan toe. En aan mijn vakmanschap heb ik jaren gewerkt, via de hbo-opleiding MWD (Maatschappelijk Werk & Dienstverlening) en zeven jaar werkervaring in het (kinder)ziekenhuis. Ik begeleid dagelijks mensen in hun confrontatie met de gevolgen van een ziekte/(chronische) aandoening, dat is mijn specialiteit, maar iedereen is welkom. Bij SPAT lever ik daarom 3 smaken: toewerken naar een sportieve doelstelling, fysiek en mentaal lekkerder in je vel zitten, of een combinatie van allebei.

Ik stem professionele begeleiding en in beweging zijn goed op elkaar af in een zorgvuldig opgesteld SPAT-programma. 1-op-1 of liever in een groep? Allebei is mogelijk. Ik werk altijd vanuit de SPAT-filosofie, op basis van de SPAT-methode: Bewegen, ontdekken en een spat veranderen. In een op maat gemaakt SPAT-programma gaan we, ook in een groep, heel concreet aan de slag met de voor jou belangrijke aandachtspunten. De trainingen en consulten vinden plaats op inspirerende locaties, en altijd in de buitenlucht.

Succesverhalen met Jan Jaap

Proefschrift schrijven

Ik wilde o.a. meer aandacht en focus creëren, gerelateerd aan het schrijven van een proefschrift waar ik mee bezig ben. Meer sporten zou, zo was en is mijn overtuiging, leiden tot betere werkprestaties.

Lees meer
- Jeanet

Probleemgezinnen

Om probleemgezinnen te helpen richt ik me niet op de afzonderlijke problemen, maar op de samenhang hiertussen en op alle gezinsleden. Zo ontstond het idee voor een sportief zorgtraject voor de jongeren.

Lees meer
- Marloes

Kennismaken

In dit voetbalseizoen hebben we veel nieuwe jongens bij de groep die elkaar nog niet zo goed kennen. Kennismaken en leren samen werken is voor mij dus een belangrijk item in de voorbereiding.

Lees meer
- Werner

Beelden van Jan Jaap

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01