Linda Hogervorst

Linda Hogervorst

Een gezonde leefstijl geeft energie. Daarbij speelt voeding een belangrijke rol. Een gezond voedingspatroon verkleint niet alleen de kans op ziekten, het draagt ook bij aan rust, regelmaat en een goed humeur. Precies de dingen die je nodig hebt, om je goed te voelen en succesvol te zijn.

Van jongs af aan wist ik dat ik diëtist wilde worden. Immers, iedereen eet en drinkt. Dat betekent dat eten en drinken voor iedereen een belangrijk onderdeel is van het dagelijks leven. Dat vond ik fascinerend. Inmiddels hebben wij zeventien miljoen ervaringsdeskundigen in Nederland en is voeding steeds vaker onderwerp van gesprek. Dat is goed, maar voor veel mensen ook verwarrend. Wat is nu gezond en ongezond? Hier startte mijn missie: duidelijkheid scheppen over voeding.

Na mijn opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), heb ik de master Nutrition and Health aan de Wageningen Universiteit afgerond. Met dank aan deze studies, heb ik geleerd hoe ik mensen persoonlijk (maar ook wetenschappelijk onderbouwd) kan begeleiden naar een gezond(er) voedingspatroon.

In de afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen begeleiden. Met name mensen die meer wilden weten of een gezond voedingspatroon, mensen die wilden afvallen en mensen die wilden aankomen. Als diëtist sta ik bekend om mijn enthousiasme en persoonlijke benadering. Ik kijk en luister naar de persoon die voor mij zit, omdat ik geloof dat de beste oplossingen in diegene zelf zitten. Bovendien richt ik mij op eenvoud. In de steeds drukker wordende maatschappij is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Daarbij kun je prima gezond(er) eten, zonder de hele dag in de keuken te staan en te kokkerellen. Samen zoeken we naar het voedingspatroon dat bij jou (en mogelijk jouw gezin) past.

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?