Mireille

Na mijn tweede kindje

Tijd voor mezelf
Na de zwangerschap van ons tweede kindje en een periode van veel zorgen om zijn gezondheid vond ik het weer eens tijd worden voor mezelf. Door een tip van een goede vriendin kwam ik terecht bij SPAT, waar ik Fabio ontmoette. Tijdens een persoonlijke intake besprak ik met hem waarom ik aan de slag wilde gaan. Ik wilde niet alleen weer fysiek fitter worden na de bevalling, maar ook mentaal sterker, gewoon weer mezelf zijn. Daarvoor zocht ik personal training in combinatie met coaching. Ik had al eens eerder samengewerkt met een personal trainer, maar verwachtte van SPAT toch net wat anders.

Betrokken coach

Fabio D’Agata

Oprichter | Auteur | Spreker
Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam.

Zelf niet te bedenken
Tijdens de trainingen werd ik verrast door een heel originele work-out. Oefeningen die je echt niet zelf kunt bedenken. Zo trainde ik op spierkracht en uithoudingsvermogen, maar ook op geheugen en concentratie. En er was ruimte voor een goed gesprek. Mijn linker of rechter hersenhelft werden behoorlijk vaak uitgedaagd. Ik had zelf al een sterk geloof in het feit dat een fit lichaam er ook voor zorgt dat je mentaal veel aan kunt. Mijn traject bij SPAT heeft dit alleen nog maar meer bevestigd.

Andere succesverhalen

Leren genieten

Het was voor mij een leermoment dat ik niet constant meer moet willen, maar dat momenten van ontspanning en genieten van je prestaties ook belangrijke momenten zijn in een training.

Lees meer
- Rowan

Positieve energie

Ik ben prestatiegericht ingesteld. Ik weet altijd wel een stap extra te zetten. Maar juist het bewust zijn van de momenten dat je al op je maximum zit (in het ‘rood’ zit), is voor mij erg waardevol.

Lees meer...
- Christa

Gezagvoerder worden

Mijn vriendin zegt dat ik één keer in de zoveel tijd een gevalletje heb van wat zij monofocus noemt. Dat is een periode waarin ik een stip op mijn horizon heb waar ik vól voor ga en waarin ik alles wat het einddoel tegenwerkt naar de achtergrond schuif.

Lees meer...
- Sjoerd

Al mijn doelen behaald!
De aanpak van SPAT heeft mij enorm geholpen om weer te herstellen van mijn zwangerschap, niet alleen fysiek, maar juist ook mentaal. Door de inspiratie en persoonlijke aanpak van Fabio heb ik al mijn doelen behaald!

– Mireille

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01