Mariska van der Poel

Mariska van der Poel

Ik geloof dat iedereen die dat graag wil in staat is om een verandering te bereiken. Je kunt jezelf hierbij helpen door je hele lijf erbij te betrekken, want alles staat nu eenmaal in verbinding. Ik help je natuurlijk ook graag. Het liefst werk ik met groepen, zodat mensen ook nog van elkaar kunnen leren.

Als trainer, facilitator en teamcoach in het bedrijfsleven heb ik veel ervaring opgedaan met gedragsverandering voor en binnen groepen en dit heb ik kunnen versterken en verdiepen in mijn opleiding tot professioneel trainer. In een later stadium heb ik me verder verdiept in de psychologie van het individu door de opleiding psychosociale basiskennis af te ronden, een hele waardevolle aanvulling op de psychologische hoofdstromen en hedendaagse coachmethodieken die ik tijdens mijn opleiding bij de Baak eigen heb gemaakt. Ook leer ik nog steeds veel in mijn part-time rol als trainer binnen de (jeugd)GGZ en natuurlijk van alle trajecten die ik begeleid als SPAT coach.

Programma's met Mariska

Kies Voor Jezelf!

Aanvragen

Offline training

Informatie Inschrijven

Online cursus

Informatie Inschrijven

Waar ik van overtuigd ben is dat leren en ontwikkelen beter gaat als het leuk is. Plezier heb ik daarom hoog in het vaandel staan tijdens alle sessies en trajecten. Dat doet zeker niet af aan de effectiviteit, integendeel zelfs! Hoe dat werkt..? One way to find out! 😊

Succes met Mariska

Buiten spelen

Dit concept bleek helemaal mijn ding. Dit was een fantastische manier om in de wintermaanden lekker fit te blijven. Mijn conditie is beter dan ooit en ik speel weer buiten!

Lees meer...
- Bianca

Kind voelen

Per week werd ik speelser en voelde ik mij langzaam weer transformeren naar dat kind van vroeger. Vrijer, speelser en meer lef om mezelf te durven zijn.

Lees meer...
- Eveline

180 graden veranderd

Ik was minder snel moe en had ik in de weekenden, na een hele week werken, nog voldoende energie over door het Apenkooiprogramma van Mariska.

Lees meer...
- Willem

Beelden van Mariska

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?