Willem

Mijn leven is 180 graden veranderd

Spelen is toch alleen voor kinderen?
Sporten stond bij mij altijd onderaan het lijstje van favoriete bezigheden. Al bij de gedachte dat ik mij in moest gaan spannen haakte ik af. Met een verhuizing van Nijmegen naar Utrecht, verbouwing van mijn woning en een nieuwe baan merkte ik dat door veel nieuwe indrukken en verbouwingsstress mijn energielevel aanzienlijk aan het teruglopen was. Toen ik eindelijk gesetteld was in Utrecht en mijn huis weer bewoonbaar was dacht ik:  “Nu moet het anders. Ik wil gaan bewegen!”

Betrokken coach

Mariska van der Poel

Coach | Trainer | Trainingsacteur
Ik geloof dat mensen groeien door te durven spelen. Stop growing up, start growing.

Mariska ontmoet
Maar wat voor een sport ga je dan doen? Fitness had ik al eens gedaan, maar na drie keer aan gewichten te hebben getrokken in een sporthal was de motivatie al aanzienlijk teruggelopen en sponsorde ik iedere maand de sportschool zonder dat ik een voet over de drempel zette. Toen kwam ik Mariska tegen op een workshop voor medewerkers van ABN AMRO en zij vertelde mij dat ze naast haar fulltime baan ook coach is bij SPAT verandert. Dit trok mijn aandacht en ik besloot om met haar een kop koffie te gaan drinken om meer over SPAT te weten te komen.

Andere succesverhalen

Buiten spelen

Dit concept bleek helemaal mijn ding. Dit was een fantastische manier om in de wintermaanden lekker fit te blijven. Mijn conditie is beter dan ooit en ik speel weer buiten!

Lees meer...
- Bianca

Kwaadaardige tumor

Binnen 1 minuut kan je hele leven, en alles wat je hebt bereikt op je 30ste, in 1 keer drastisch veranderen. Dat kan. Het overkwam mij ruim 2 jaar geleden; in mijn lichaam zat een kwaadaardige tumor.

Lees meer
- Marloes

Kind voelen

Per week werd ik speelser en voelde ik mij langzaam weer transformeren naar dat kind van vroeger. Vrijer, speelser en meer lef om mezelf te durven zijn.

Lees meer...
- Eveline

180 graden veranderd
Uiteindelijk schreef ik mij in voor het programma ‘Apenkooien’. Tijdens dit programma ging een totaal andere sportwereld voor mij open. Dit was niet meer het saaie gewichten heffen in een demotiverende sporthal, maar nu hing ik ondersteboven in een klimrek en sprong ik over obstakels in een speeltuin. Ik ontdekte de leuke kant van het sporten en merkte dat ik met veel enthousiasme en plezier naar de trainingen kwam. Daarnaast was ik in mijn dagelijks leven minder snel moe en had ik in de weekenden, na een hele week werken, nog voldoende energie over.

Het Apenkooiprogramma was mijn eerste ervaring met SPAT en heeft mijn ogen geopend en mijn leven met 180 graden veranderd. Dit programma heeft er voor gezorgd dat ik op dit moment alweer ben gestart met mijn derde Spatprogramma!

– Willem

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01