Wat zeggen anderen?

Regelmatig vragen wij deelnemers, klanten en clienten hun ervaringen op te schrijven. Vanwege privacy overwegingen is het niet altijd mogelijk om een persoonlijk succesverhaal te plaatsen, maar we hebben in de loop van de tijd genoeg verzameld om een goed beeld te geven.

Werkgerelateerde succesverhalen

Gezagvoerder worden

Mijn vriendin zegt dat ik één keer in de zoveel tijd een gevalletje heb van wat zij monofocus noemt. Dat is een periode waarin ik een stip op mijn horizon heb waar ik vól voor ga en waarin ik alles wat het einddoel tegenwerkt naar de achtergrond schuif.

Lees meer...
- Sjoerd

Proefschrift schrijven

Ik wilde o.a. meer aandacht en focus creëren, gerelateerd aan het schrijven van een proefschrift waar ik mee bezig ben. Meer sporten zou, zo was en is mijn overtuiging, leiden tot betere werkprestaties.

Lees meer
- Jeanet

Energie nodig

Tijdens mijn werk op kantoor bij Deloitte ben ik erg druk in mijn hoofd maar fysiek gezien zit ik de hele dag. Behalve het feit dat dit best wel saai kan zijn is het ook niet goed voor mijn lichaam.

Lees meer
- Hugo

Ministerie van Defensie

Doelgroep: (ex-) militairen
Doel: Re-integratie

Programma voor groepen door het hele land om te reïntegreren, over een bepaald periode van 4 jaar.

- Ministerie van Defensie

“De vitaliteitsprogramma’s zijn afgestemd op hedendaagse uitdagingen in het werkende leven. De interactieve aanpak van SPAT past goed bij het bedrijfsleven. Wij zijn erg tevreden met positieve resultaten!”

– Nico Rienks, Directeur Rienks Arbodienst

Zorggerelateerde succesverhalen

Kwaadaardige tumor

Binnen 1 minuut kan je hele leven, en alles wat je hebt bereikt op je 30ste, in 1 keer drastisch veranderen. Dat kan. Het overkwam mij ruim 2 jaar geleden; in mijn lichaam zat een kwaadaardige tumor.

Lees meer
- Marloes

Uithuisgeplaatste kinderen

Zo’n 120 uithuisgeplaatste kinderen hebben hier een thuis gevonden. Vrijetijd is voor deze jongeren heel belangrijk. Niet alleen als (fysieke) activiteit, maar ook om jezelf te leren kennen en te ontwikkelen.

Lees meer
- Arienne

Probleemgezinnen

Om probleemgezinnen te helpen richt ik me niet op de afzonderlijke problemen, maar op de samenhang hiertussen en op alle gezinsleden. Zo ontstond het idee voor een sportief zorgtraject voor de jongeren.

Lees meer
- Marloes

“Toen ik vijf maanden geleden uitviel door mijn depressie kreeg ik als advies van mijn psycholoog; medicatie of sporten. Medicatie wilde ik (nog) niet en sporten leek op dat moment onmogelijk. Ik had niet eens sportkleren en hoe moest ik mij van de bank trekken? Vanochtend toen ik aan tafel zat, besefte ik dat ik mij sinds lange tijd weer goed voelde en dat ik zelfs zin had om te sporten. Mijn vertrouwen neemt toe en ik kan rustig aan mijn werk weer opbouwen.”

– Anna de Jong

Investeren in jezelf

Positieve energie

Ik ben prestatiegericht ingesteld. Ik weet altijd wel een stap extra te zetten. Maar juist het bewust zijn van de momenten dat je al op je maximum zit (in het ‘rood’ zit), is voor mij erg waardevol.

Lees meer...
- Christa

180 graden veranderd

Ik was minder snel moe en had ik in de weekenden, na een hele week werken, nog voldoende energie over door het Apenkooiprogramma van Mariska.

Lees meer...
- Willem

Tweede kindje

Na de zwangerschap van ons tweede kindje en een periode van veel zorgen om zijn gezondheid vond ik het weer eens tijd worden voor mezelf.

Lees meer...
- Mireille

“De lessen die we tijdens de interactieve sessies op deze enerverende middag hebben geleerd, dragen bij om persoonlijk en als organisatie future-proof te zijn!”

– Remon van Asperen, PiCompany, GITP

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?